Lakásszemle

A lakásvásárlás, és legfőképp az első otthon megtalálása az ember életének fontos mérföldköve. A döntés hosszú időre meghatározza életünk körülményeit. Ebben a fontos döntésben szeretnénk az Ön segítségére lenni többrétű szakmai ismeretinkkel.

Csapatunk valamennyi tagja diplomás mérnök, műszaki ellenőri végzettséggel, kivitelezői, beruházás-lebonyolítói, tervezői, ingatlanérték-becslői tapasztalatokkal. Szolgáltatásainkban műszaki tudásunk ötvöződik nívós infrastrukturális háttérrel.

Rólunk
A Lakásszemle-szolgáltatás ötlete először 2007-ben merült fel. Az ötletet továbbgondolva, a piac kínálatát áttekintve alakult ki a határozott célkitűzés a szolgáltatás megvalósítására.

Szolgáltatási körünk két szegmenset céloz meg: a lakásfelújítókat, és az ingatlan adás-vétel szereplőit.

Számos rémtörténet kering köreinkben azon - nem hozzáértő szakemberekkel történt - lakásfelújításokról, építkezésekről, amikor a tulajdonosnak igazán jól jött volna egy olyan segítség, aki korrekt, független és birtokában van a megfelelő szakmai ismereteknek.
Ingatlan-vásárlóként nehéz helyzetbe kerülhet bármelyikünk. Az ingatlanközvetítők egymást túllicitáló, gyakran megtévesztő információi elbizonytalanítják az élet egyéb területein magabiztos vásárlót. Egy ingatlan megvásárlásánál a legnagyobb kockázatot a nem látható „hibák” rejtik (pl.: beázás, salétrom, gombásodás, elöregedett vezetékek, statikai problémák). Nem csak felújítandó lakás esetén kell számolnunk ezzel a veszéllyel, újépítésű, vagy felújított lakás esetén épp ugyanilyen kockázatos szakember nélkül döntést hozni. Szakembereink korszerű műszereikkel számos hibát kiszűrnek, amivel későbbi bosszúságoktól mentenek meg. Természetesen Lakásszemlézőink a megvásárolni kívánt ingatlan alapvető paramétereit is gondosan leellenőrzik, hogy később ne okozhasson csalódást semmi (pl. D-i helyett D-Ny-i fekvés, vagy 40m2 helyett 31m2). Ha pedig a kiszemelt lakás tetszik, de alaprajza nem megfelelő számunkra, szakembereink átalakítási tervezetet készítenek, naprakész költségbecsléssel, hogy tudjuk, álmaink lakása mennyiért valósítható meg a vételár kifizetése után.

Sok elkeseredett, tanácstalan lakásvásárlási- felújítási beszámoló után úgy éreztük a piacon hiány van ilyen jellegű szolgáltatásból. 2008 ősze – csapatunk megalakulása – óta állunk a Lakásvásárlók, Lakásfelújítók rendelkezésére.

Köszönjük megtisztelő figyelmét és kérjük, tekintse meg referenciáinkat, és csapatunk tagjait!
 
A jó tanácsadó többszörös megtakarítást ér el ügyfelének,a tanácsadói díjához viszonyítva.
 
 
2014-01-15 E-napló
Szolgáltatásainkat kibővítettük e-napló vezetésével, mely már akár egy családiház több kivitelezővel történő építésénél is nagy segítségére lehet az Építtetőnek.

2013-01-11 Győri iroda
Szolgáltatásunk ez év elejétől Győrben is elérhető!

2012-04-22 Profi alaprajz
Ingatlanértékesítést nagyban segíthet néhány profi fotó, napfényes terek, virágok elhelyezése a szobákban, illetve akár egy profi, mérnöki alaprajz, vagy akár 3D-s látványterv. Ez utóbbiak elkészítésében tudunk segítségére lenni.

2012-01-05 Energetikai Tanúsítvány
2012. január elsejétől minden magántulajdonú épületre kötelező lesz az energiatanúsítvány, feltéve, ha adásvétel vagy bérleti szerződés tárgyát képezi. Ennek elkészítésében is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.